The American Burger & Steak

Dit spisested i Lyngby

image_03

Autentisk amerikansk mad

Besøg vores spisested i Lyngby

Et af de gode spisesteder i Lyngby er The American Burger og Steak i Lyngby Kulturcenter. Søger du mad ud af huset i Lyngby m.v., så kom ind at spise på Restaurant og Spisested The American Burger & Steak og oplev en saftig og mør bøf – en af de bedste bøffer i byen. Eller besøg os, når du har lyst til at der skal ske noget andet end ellers til frokost i dag eller til middag i aften.  Hos os får du det møreste restaurant kød og den saftigste restaurant bøf.

Der er masser af Restauranter og Spisesteder i Lyngby – The American Burger & Steak har byens bedste bøf, så vi er et besøg værd. Restaurant og Spisested

The American Burger & Steak hører også til blandt de bedste Lyngby take away steder og bedste frokost i Lyngby steder. Brunch i Lyngby så er The American Burger & Steak også en god start på dagen.

Når du skal have mad i Lyngby på de bedste spisesteder i Lyngby, så er Restaurant og Spisested The American Burger & Steak et af de bedste valg, både når du er sammen med vennerne, familien eller blot vil forkæle dig selv.

Når du vælger Restaurant og Spisested The American Burger & Steak, vil du få det lækreste restaurant kød i  den lækreste burger. Er du til steak? Så er vi også det bedste steak valg i Lyngby.

Vi bruger nemlig altid kun Black Angus kvæg på grund af dets karakteristiske saftighed. Du får den bedste bøf m.m. serveret på en hyggelig bøf restaurant i rå autentiske omgivelser, hvor kvalitet og hygge er sat i fokus.

Hos Restaurant og Spisested The American Burger & Steak kan vi hver gang tilbyde dig en varm atmosfære på en hyggelig steak restaurant i Lyngby, hvor vores gæster får en imødekommende og opmærksom betjening.

Kunden er altid i centrum hos Restaurant og Spisested The American Burger & Steak i Lyngby. Det er altid en god oplevelse ud over det sædvanlige, når du vælger os som spisested og restaurant – både hvad angår vores kulinariske fristelser, betjeningen, de rustikke rammer og den varme atmosfære.

Restaurant og Spisested The American Burger & Steak vil gerne gøre det let for dig at finde et godt spisested i Lyngby, og vi har da også en central placering i Lyngby lige over for Lyngby Storcenter på adressen, Klampenborgvej 215, 2800 Lyngby i Kulturcenteret. Så bliver det næsten ikke nemmere. Og det er en ekstra fordel i en tid, hvor tiden tit er knap.

Se menuen HER