The American Burger & Steak

– en dejlig oplevelse

image_06

Gastronomiske oplevelser

- I Lyngby og København

Restaurant og Spisested The American Burger & Steak, som tilbyder dig gastronomiske oplevelser som fx steak i København og omegn og med inspiration fra det amerikanske køkken, er beliggende i bl.a. Lyngby.

Vi tilbyder dig mange fristelser til din tunge og gane, både når du er sulten for sjov og blot behøver et lettere måltid eller forfriskning.

Prøv at se Restaurant og Spisested The American Burger & Steaks indbydende udvalg af forretter, burgere, steaks, desserter, vine, øl og meget andet på menukortet her på hjemmesiden.

Restaurant og Spisested The American Burger & Steak har et væld af amerikansk inspirerede klassiske burgere, der bliver tilberedt på kulgrill.

Råvarer valgt med omhu

Hos Restaurant og Spisested The American Burger & Steak er hver eneste råvare valgt med omhu for at sikre den fuldkomne burgeroplevelse. Restaurant og Spisested The American Burger & Steak har 5 forskellige steaks.

Hos Restaurant og Spisested The American Burger & Steak er det anvendte kød til vores burgere og steaks altid Angus kvæg, fordi det er ekstra rigt på både smag og kraft.

Lyngby Kulturhus

Så kig forbi på Restaurant og Spisested The American Burger & Steak i Lyngby Kulturhus. Vi bruger nemlig kun de bedste råvarer, og det kan du smage hver gang hos Restaurant og Spisested The American Burger & Steak.