The American Burger & Steak

Rå og autentisk restaurant i Lyngby

image_04

Restaurant Lyngby

Besøg vores restaurant i Lyngby

Restaurant Lyndby – Hos Restaurant og Spisested The American Burger & Steak finder du altid noget til enhver præference. Også når du vil bestille mad ud af huset til dine arrangementer m.v.

Restaurant Lyngby – The American Burger & Steak har som bøf restaurant meget at tilbyde dig inden for amerikansk inspirerede retter, hvor du både kan få tilfredsstillet dit behov.  Hvad enten du ønsker en hurtig, men lækker, frokost til den lette sult, eller du er ude efter at få det helt store måltid mad til den helt tomme mave.

Du kan godt begynde at glæde dig til vores restaurant kød, for alle vores gode bøffer er udelukkende lavet af kød fra Black Angus kvæg.

Restaurant og Spisested The American Burger & Steak tilbyder dig altid veltilberedt og lækker mad af høj kvalitet og med flere muligheder.  Ingen af os ønsker jo at spise det samme dag ud og dag ind hele året igennem. Vi skal jo også indtage en nærende kost, som er varieret, for at forblive sunde og have et højt energiniveau.

Vi har mange muligheder for at forkæle dig på Restaurant og Spisested The American Burger & Steak – herunder også som nævnt med mad ud af huset, som er meget populært hos Restaurant og Spisested The American Burger & Steak.

Vi kan tilbyde dig inspirerende mad som fx den bedste bøf, som vi altid kun tilbereder af helt friske råvarer og kun af Black Angus kvæg, så de gode steaks m.v. er så ernæringsrigtige som overhovedet muligt.

Restaurant og Spisested The American Burger & Steak prioriterer som steakhouse i Lyngby m.m. kvalitet højt på alle områder. Det vil du mærke, når du kommer til Restaurant og Spisested The American Burger & Steak – hver gang, for hos os er vores gæster altid velkomne, og vores gæster plejer altid at komme igen. Det er vi glade for på Restaurant og Spisested The American Burger & Steak.

Med Restaurant og Spisested The American Burger & Steaks unikke placering i Lyngby Kulturhus har vi masser af centrale parkeringsmuligheder tæt på byens centrum. Kontakt Restaurant og Spisested The American Burger & Steak og hør om dine muligheder for en uforglemmelig stund. Her er hyggen, maden og oplevelsen er i centrum til rimelige priser. Send os gerne en besked eller giv os et telefonopkald.