The American Burger & Steak

Lyngby, Virum, Gentofte, Bagsværd og København

frontpage_slider_3_0

Prøv en af vores andre gode restauranter

Lyngby, Virum, Gentofte, Bagsværd og København

Restaurant og Spisested The American Burger & Steak har både take away mad, frokost- og middagsmenuer og mulighed for mad ud af huset. Du får den bedste bøf i København hos os. Vi kan også danne rammerne om din fest, så med Restaurant og Spisested The American Burger & Steaks store kapacitet kan vi hjælpe dig i flere anledninger – alt efter dine behov og præferencer.

Uanset hvilken af vores Restauranter og Spisesteder du vælger til en dejlig madoplevelse i København, vil du få en uforglemmelig oplevelse. Prøv også en af vores andre restauranter i Fields: Mediterranean Kitchen, The American og Restaurant Milano. På Fisketorvet kan du nyde en lækker menu på vores Liberty Restaurant. Er du i Carlsberg Byen, så kig ind på enten Cucina E Vino eller The Burger & Kebab Factory, hvor der venter dig en dejlig mad oplevelse.

Alle vores kunder skal få en oplevelse udover det sædvanlige, hver gang de spiser hos os. Der er kræset om alle vores råvarer og de veltilberedte retter, som anrettes på en lækker og indbydende måde.

Hos Restaurant og Spisested The American Burger & Steak vil din næse ligeledes blive positivt overrasket over den fristende duft af gode råvarer, når din næse vejrer duften af gode bøffer.

Forkæl dine smagsløg

Dine øjne og smagsløg kan også godt glæde sig til en fantastisk steak af Black Angus kvæg, så kom og få forkælet dine sanser med skønt restaurant kød. Restaurant og Spisested The American Burger & Steak ved, hvad der smager godt.

Søger du efter mad ud af huset i Københavns området klarer vi også dette Uanset om du befinder dig i Lyngby, Virum, Gentofte, Bagsværd eller på Frederiksberg, så vi er nemme og hurtige at finde for dig, når du leder efter et kvalitetsbevidst steakhouse med gode bøffer, burger og andre lækre menuer. Restaurant og Spisested The American Burger & Steak er et særdeles godt spisested, men samtidig også til de billigere restauranter i København og omegn, selvom vi ikke sparer på kvaliteten.