Menu

BYENS BEDSTE STEAKS OG BURGERE

Restaurant og Spisested The American Burger & Steak i Lyngby har byens bedste steaks & burgere samt saftige bøffer og hører til blandt de virkeligt gode restauranter i Københavns-området og blandt de virkeligt gode steakhouses i København, Lyngby og omegn.

Skønne retter

Hos Restaurant og Spisested The American Burger & Steak får du skønne retter med det bedste restaurant kød, og som er inspireret af det amerikanske køkken, herunder også mad ud af huset i København m.m.

Restaurant og Spisested The American Burger & Steak har byens bedste steaks & burgere. Du får stillet både den lette sult og det større behov for mere mættende mad som en god steak hos Restaurant og Spisested The American Burger & Steak i Lyngby, når du er på udkig efter Restaurants Copenhagen med danske og gæster fra udlandet.

Restaurant og Spisested The American Burger & Steak har noget til alle smagsløg, og samtidig har vi et stort og varieret udvalg indenfor det amerikansk inspirerede køkken til gavn for dig og dit velbefindende.

Hos Restaurant og Spisested The American Burger & Steak tilbyder vi dig også gode bøffer i København, Lyngby m.v. til rimelige priser, selvom vi aldrig går på kompromis med kvaliteten. Vores appetitvækkende mad tilberedes nemlig kun af de mest friske kvalitetsråvarer, som forkæler alle dine smagsløg – selv hos de lidt kræsne gæster.

Gode burger og steak

Alle gæster hos Restaurant og Spisested The American Burger & Steak kan glæde sig til en god bøf restaurant, hvor de bliver ordentligt mætte, og hvor de forlader steak restauranten veltilpasse og glade.

Restaurant og Spisested The American Burger & Steaks får leveret vores Black Angus oksekød fra Sydamerika, som er det perfekte land for fritgående kødkvæg. Black Angus oksekød er også verdenskendt for sin forrygende smag, som bl.a. skyldes en 100% naturlig græsbaseret kost.

Kødet smelter

Black Angus oksekødets saft og mørhed lader næsten kødet smelte på tungen. Så du har virkeligt meget at glæde dig til.