The American Burger & Steak

Autentisk Amerikansk mad

image_05

Autentisk Amerikansk mad

i Lyngby, Virum, Gentofte, Bagsværd og København

Restaurant og Spisested The American Burger & Steak er stedet, hvor du vil få en særlig gastronomisk oplevelse, inspireret af det amerikanske køkken. Uanset om du står og mangler mad ud af huset i Lyngby, eller mad ud af huset i København o.lign., kan Restaurant og Spisested The American Burger & Steak også være dig behjælpelig.

TakeAway

Restaurant og Spisested The American Burger & Steak tilbyder dig udover at spise på vores hyggelige restauranter også mad ud af huset og take away mad, velsmagende burgere og de bedste steaks i byen.

Den lækre mad bliver serveret i vores rå, autentiske omgivelser, hvor kvalitet og hygge er sat i fokus – også når du bestiller os til at danne rammerne om dine fester for familie, venner og kolleger, for vi afholder jævnligt forskellige selskaber for vores kunder.

Det drejer sig eksempelvis om afholdelsen af diverse familiefester, bryllupper, konfirmationer, firmafester og julefrokoster, hvor vi imødekommer vores kunders individuelle behov.

Restaurant og Spisested The American Burger & Steak er kendt for den autentiske, amerikanske mad – altid af højeste kvalitet. Restaurant og Spisested The American Burger & Steak har et væld af amerikansk inspirerede, klassiske burgere, der bliver tilberedt på vores kulgrill.

Hver råvare er af Restaurant og Spisested The American Burger & Steak valgt med den største omhu for at sikre dig den fuldkomne smagsoplevelse hver gang, for vores kvalitet svinger ikke. Restaurant og Spisested The American Burger & Steak har 5 forskellige saftige kvalitetssteaks.

Black Angus kød

Kødet, som bruges både til vores karakteristiske, populære burgere og super møre steaks, er altid kun Black Angus kvæg, som er ekstra rigt på både smag og saft.

Hos Restaurant og Spisested The American Burger & Steak er intet andet godt nok til vores kunder, for de skal altid forkæles, når de besøger os.